Hvorfor bør vi ha et grønt innemiljø?

En grønn, sunn og hyggelig arbeidsplass gir friskere ansatte, noe som igjen gir en virksomhet som både er triveligere og mer lønnsom.

Luft og miljø blir bedre med frisk vegetasjon.

Planter kan bidra til å øke luftfuktigheten og rense luften for skadelige stoffer. Derfor kan de også redusere plager med tørr luft og statisk elektrisitet.

En norsk studie (Fjeld et al. 1998) viste at kontoransatte klagde mindre på trøtthet og irriterte luftveier dersom de hadde planter på skrivebordet. Ifølge professor Tove Fjeld er en sannsynlig forklaring på dette kombinasjonen av bedre luftkvalitet og den estetiske og psykologiske effekten som planter gir.

En norsk studie (Fjeld et al. 1998) viste at kontoransatte klagde mindre på trøtthet og irriterte luftveier dersom de hadde planter på skrivebordet.

Penger å spare med profesjonell hjelp

Valg av planteinnredning til bedrifter og offentlige miljøer krever erfaring og kunnskap. For å utforme plantemiljøer og samplantinger trenger man kunnskap om hvilke planter som trives sammen for å oppnå et vellykket resultat.

Ta kontakt med en Nordic Green-tilknyttet bedrift for å få gode råd og profesjonell hjelp fra planteutdannet personal med:

  • Utforming og planlegging
  • Valg av passende planter og krukker
  • Plassering av plantene
  • Valg av plantebelysning
  • Service og vedlikehold av plantene
  • Et sunnere miljø med planter

Nordic Greens medlemmer jobber for å inspirere deg, virksomheten din og medarbeiderne dine.

La deg inspirere!

© Copyright - Nordic Green