PANTONE gir farger liv med farge-stunt i London

Selskapet som sikrer fargene i Photoshop har nå inngått samarbeid med Airbnb og innredet et helt hus inspirert utelukkende av én farge. Tirsdag introduserte Pantone og Airbnb Outside In hus, et grønt temahus inspirert av fargen av året.

Pantonefargen for 2017 er 15-0343 Greenery, en energisk nyanse av grønt. Fargen har inspirert et helt Londonhjem, fra ferskpresset grønn juice som verten hilser gjestene velkommen med ved døra, som er malt som et Pantone fargekort. The Outside In huset bringer grønnfargene fra naturen inn, med et innendørs drivhus, hage, soverom, og skog i resepsjonsområdet. The Outside In Huset er en del av Airbnb sin relativt nye trend, som blander steder å bo med ting å gjøre. «Det er vanskelig å tenke seg en mer passende farge for 2017 enn Greenery, en farge som symboliserer nye begynnelser, vekst og vitalitet,» sa James McClure, daglig leder i Nord-Europa for Airbnb.

Huset, som ligger ved 4 Dingley Place, Clerkenwell, London har to soverom med plass til opptil fire gjester. Overskuddet fra Airbnb bestillingen vil gå til AIGA, en non-profit profesjonell forening for designere.

«Som Pantone 15-0343 Greenery er en varm og pikant gul-grønn nyanse som taler til vårt ønske om å koble fra, etterfylle, og energi, det virket naturlig forlengelse for oss å samarbeide med Airbnb for aller første gang å bringe Pantone Color Årets 2017 til liv,» sier Laurie Pressman, visepresident i Pantone Color Institute.